Les Voltors del Rugby Tarragona obtenen el passi a la final de Segona Kopparberg

Les de Tarragona van sortir minvades en nombre a causa de diverses baixes per malaltia

José Antonio Lahuerta.- Les Voltors del Rugby Tarragona van jugar la semifinal de la lliga de Segona Kopparberg dissabte passat 24 de març en el Complex Educatiu de Tarragona davant l’Hospitalet RC. Les de Tarragona van sortir minvades en nombre a causa de diverses baixes per malaltia, podent només alinear a 14 jugadores i estar doncs amb inferioritat numèrica i sense canvis durant tot el partit. L’Hospitalet, en canvi, va presentar un equip amb l’objectiu d’arribar a la final, organitzat i centrat en el seu objectiu.

La primera part va ser dura per a les locals, que amb les d’Hospitalet fresques i amb avantatge numèric havien de multiplicar-se en defensa per tancar els espais. Les del Baix Llobregat buscaven l’assaig amb convicció i van estar a pocs metres d’aconseguir-ho, però la muralla de les Voltors era sòlida i impenetrable, provocant errors en les visitants. En una pilota recuperada, entre Sílvia Roca i Cristina Jorba es van donar suports mutus durant una carrera espectacular de gairebé 80 metres, aconseguint anotar els primers 5 punts del partit per a les tarragonines, sent Sílvia l’anotadora. En el minut 40 la seva companya feia el mateix per anar al descans amb 10-0 en el marcador.
La segona part les de Tarragona van aprofitar la seva superioritat física i la seva contundent defensa per marcar el ritme. Al cap de sis minuts de la represa tornava a anotar Cristina Jorba, ampliant l’avantatge i veient les Voltors com el bitllet a la final del 8 d’abril estava més a prop. Les d’Hospitalet no es rendien, però les Voltors van forçar la màquina i en 5 minuts espectaculars van aconseguir anotar Marta PiñanaAna Jorba i Aurora Pérez, per posar el 34-0 amb què es va arribar al final de l’encontre.
Pel Tarragona van jugar Cris V, JuliaMaría Z, Paula de Orbaneja, Anna P, Ana J, Cris J, Sílvia, Ouani, Aurora, Inés, Marta P ,Laia, i Johan.