El Viver d’Empreses de la FURV, el segon millor en difondre l’esperit emprenedor

Aquesta infraestructura de transferència, amb seu al CTTi, destaca entre els 578 vivers d’empreses que ha analitzat l’informe FUNCAS arreu de l’Estat espanyol

URV Activ@.- Un informe de la Fundación de Cajas de Ahorros (FUNCAS) ha reconegut el Viver d’Empreses de la Fundació URV (FURV) com el segon millor de l’Estat espanyol -i primer de Catalunya- quant a difusió de l’esperit emprenedor.

La Fundació ha elaborat un rànquing després d’avaluar 578 vivers d’empreses del territori espanyol, en què el de la FURV també està considerat com el sisè millor de l’Estat Espanyol -i tercer de Catalunya- en incubació avançada i graduació, que fa referència a aquelles empreses que ja tenen un cert recorregut que els permet encarar objectius i reptes diferents dels de l’etapa inicial.

Pel que fa a la posició global, el Viver d’Empreses de la FURV ocupa el 63è lloc. Amb aquesta estructura, amb seu al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació (CTTi), la FURV estimula la creació d’empreses de base tecnològica que comercialitzin idees, coneixement, processos o productes originats o millorats des de la URV.