Victòria treballada del infantil del CBT Bàsquet

El pròxim diumenge els tarragonins juguen en Terrassa

Jaime M. Pérez Gosálbez.- El diumenge migdia començava el partit entre el primer equip infantil de CB Tarragona i el Barcelona Lassa B. El Tarragona era un equip més físic mentre el barcelonins eren molt més técnics i els jugadors tenien bona mà a l´hora de llançar.

El partit començava molt igualat i després dels déu primers minuts el resultat era de 16 a 16. El visitants van apretar l´accelerador i acabava el primer temps amb un 34 a 37.

El segon temps els locals comencen amb força i després de déu minuts ja tenim un 56 a 57. Els locals comencen a ajustar la defensa i amb el suport de l´afició marxen al 70 a 60. Els barcelonins amenacen aprofitant indecisions dels locals i es fiquen a tres punts però els locals amb un tir lliure final acaben tancant el marcador amb el 78 a 74 final. El pròxim diumenge els tarragonins juguen en Terrassa.