Viatjar ja no és suficient (1-0)

El Nàstic perd un altre cop davant d’un rival directe, en aquest cas, l’Alcorcón

Redacció.- El Nàstic ha perdut al camp de l’AD Alcorcón 1 a 0 per un gol matiner del conjunt madrileny i queda amb 36 punts a la classificació, tres per damunt de la Cultural Leonesa que marca la zona de descens. El partit al Municipal de Santo Domingo ha començat de la pitjor manera pel Nàstic, perquè en la primera acció ofensiva de l’equip local, en el minut 4, ha arribat l’1 a 0 amb una rematada de Dorca. Uns minuts després, en el 12, també ha tingut una ocasió el davanter de l’Alcorcón Asdrúbal, que ha pogut rebutjar el porter Bernabé. La rèplica del Nàstic ha estat immediata amb una rematada dins l’àrea de Manu Barreiro, que ha marxat per damunt del travesser.

L’equip de Nano Rivas ha intentat poc a poc fer-se amb el control de la pilota buscant alguna arribada des de les bandes, però les centrades no han trobat rematador o han marxat fora, com un intent de cap de Xavi Molina a la sortida d’un corner. L’ocasió més clara de la primera part ha arribat en el minut 36: Manu Barreiro ha controlat una pilota dins l’àrea gran i el seu potent xut ha marxat per damunt de la porteria de Dani Jiménez. Quatre minuts després ho ha tornat a provar el davanter gallec del Nàstic, però el seu remat de cap l’ha pogut rebutjar la defensa local i en la següent jugada un llançament llunyà de Javi Jiménez l’ha aturat el porter de l’Alcorcón. L’última acció de la primera part ha tornat a ser pel conjunt local amb un xut dins l’àrea de Bruno Gama, que ha pogut treure novament Bernabé Barragán.

La segona meitat ha començat amb un Nàstic dominador que ha provat una acció ofensiva amb una passada llarga que Tete Morente no ha pogut aprofitar. La resposta de l’Alcorcón ha estat una doble ocasió amb xuts des de la frontal de l’àrea: primer de Mateo en el minut 49 però la pilota ha marxat desviada per damunt de la porteria grana i en el 53 de Soriano, que ha rematat a la dreta de Bernabé.

El partit ha entrat en una dinàmica d’aproximacions a les dues porteries. En el minut 61, Dumitru Cardoso no ha pogut arribar a una bona centrada des de la banda esquerra de Javi Jiménez i en el 68 una rematada de Tete Morente dins l’àrea gran ha sortit per damunt de la porteria del conjunt madrileny. Posteriorment les opcions han estat per Bruno Gama en el minut 75, quan una rematada seva dins l’àrea l’atrapat Bernabé i en la següent acció un xut llunyà de Dorca ha estat desviat per la defensa corner. La darrera acció clara del partit ha estat en el minut 80. Un 1 contra 1 de Mateo amb Bernabé, que ha acabat novament amb una brillant acció del porter del Nàstic.

El Nàstic tindrà ara dos partits consecutius al Nou Estadi. Diumenge vinent, 1 d’abril, rebrà a partir de les 20 hores al Lugo i diumenge 8 d’abril visitarà Tarragona a partir de les 12 hores el Real Valladolid en partits corresponents a les jornades 33 i 34 de LaLiga 1|2|3.