Vermouth Yzaguirre commemora les festes de Santa Tecla amb una edició limitada d’etiquetes

El Vermouth Yzaguirre Clàssic Vermell es vestirà amb una etiqueta especial en motiu de les festes de la ciutat de Tarragona

  • Vermouth Yzaguirre produirà un any més una edició exclusiva i limitada de l’ampolla durant Santa Tecla

Vermouth Yzaguirre presenta el disseny de la seva ampolla commemorativa per a les festes de Santa Tecla, que tindran lloc del 14 al 24 de setembre. Des de 2015, la firma de vermut catalana ha convertit en tradició el seu lligam amb les festes de la ciutat de Tarragona elaborant una etiqueta especial per a l’ocasió.

El Vermouth Yzaguirre Clàssic Vermellés des de fa quatre edicions l’escollit per vestir l’etiqueta especial que s’adapta cada any tot seguint el cartell de les festes de Santa Tecla.

Establert com el vermut oficial de les celebracions,Vermouth Yzaguirre produirà una edició especial i limitada  de 2.500 ampolles amb l’etiqueta dedicada a les festes de Santa Tecla. L’ampolla serà distribuïda a establiments de la ciutat perquè els tarragonins i visitants puguin gaudir de la beguda exclusiva. Durant les festes, Yzaguirre participarà en nombroses activitats, entre les que destaquen el tradicional vermut Yzaguirre dels musclos, el 15/09 a les 12:30h; el concert vermut amb els grallers i timbalers de l’Aula de Música Tradicional i Popular El Tecler, el 21/09  12.30 h i “l’Entrada de Músics”, una activitat musical el dissabte 22/09 a les 12h que acabava amb un got de vermut.

El Vermouth Yzaguirre Clàssic Vermell destaca pel seu aroma intens amb notes aromàtiques, espècies i lleugers tocs balsàmics que proporcionen una estructura aromàtica agradable i molt particular.

Sobre Vermouth Yzaguirre

Des de la seva fundació, el 1884, Yzaguirre Vermouth ha elaborat els seus productes seguint els mètodes tradicionals i les fórmules exclusives, que són el secret de la seva aroma i sabor. Al mateix temps, també ha innovat i actualitzat aquells processos que ens parlen de l’alta qualitat dels seus productes. Aquesta aposta per la qualitat li ha permès la actual expansió comercial al mercat espanyol i en altres 35 països d’Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica.