Un gran pas enrera per alliberar la façana maritima de les mercaderies ferroviaries

Es va desestimar la moció que presentava Empresaris de Tarragona, per tal de que l’ajuntament de Tarragona impulses de nou la línia ferroviaria de interior com bescanvi de la instal·lacio del tercer fil a la façana maritima de Tarragona.

Empresaris de Tarragona demanava en la moció que l’Ajuntament es posiciones davant les administracions competents per tal e sol·licitar la recuperació de l’antiga línia de Reus Roda pel pas de mercaderies ferroviàries.

[fvplayer src=”http://actualtarragona.cat/wp-content/uploads/2018/07/WhatsApp-Video-2018-07-20-at-14.22.18.mp4″ splash=”http://actualtarragona.cat/wp-content/uploads/2018/07/Ferrocarril-Platja-Llarga-e1532005009369.jpg” width=”640″ height=”352″]

En una moció que en el seu nom presentava C’s, només va obtenir el suport dels grups municipals de C’s i del PP, amb el vot desfavorable del PSC, CUP, IV, i l’abstenció dels demes grups de l’ajuntament.

Fa tot just un dia, els empresaris turístics de la ciutat, ja posaven de relleu que la construcció del tercer fil posaria en perill la subsistència de la major part de places de Càmping de la ciutat. Incentivat per la posta en marxa de les obres, en temporada alta, i que per tal d’evitar l’alta freqüència de trens en horari diürn, aquestes obres s’executen de nit, amb les grans incomoditats i perjudicis econòmics que provocaran al sector.