Última ‘master class’ a Can Boada

Eduard Boada a la presentació de Tàrraco Food. CEDIDA

La ruta gastronòmica ‘Tàrraco Food’ d’entrepans gourmet s’acosta al tancament de la seva primera edició -el proper diumenge 5 de maig- amb un acte especialment emotiu, com és l’última master class d’Eduard Boada abans de tancar definitivament el seu establiment, Can Boada. Demà dissabte, 4 de maig, de 10 a 13 hores, els 50 primers que hagin reunit sis segells de sis entrepans diferents de la ‘Tàrraco Food’ podran degustar un entrepà de franc a Can Boada

Els entrepans creatius protagonitzen la primera ‘Tàrraco Food’ d’Estrella Damm, renovada ruta gastronòmica en què participen 48 establiments de Tarragona. ‘Tàrraco Food’ es pot gaudir en dues modalitats: 37 opcions diferents d’entrepà ‘gourmet’ -més canya o ‘quinto’ d’Estrella Damm- a un preu de tres euros, o menú de 30 euros en 11 restaurants, que inclou dos mitjanas (33 cl.) d’Estrella Damm.

Aquesta edició de ‘Tàrraco Food’ ret homenatge a Eduard Boada, referència durant dècades pels seus entrepans originals i creatius, que han estat la inspiració de la ruta. “Can Boada vol dir inventiva, innovació … i per això hem volgut reinventar-nos i fer alguna cosa diferent aquest any per realçar la seva aportació”, explica Josep Lluís Castro, director de vendes d’Estrella Damm a Tarragona.

El mecanisme de votació per escollir els millors és similar al d’anys anteriors, amb una llibreta que es va segellant a cada establiment i participació en un sorteig d’un sopar per dos persones a un dels millors restaurants de la província. La ruta compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Tarragona, així com el Mercat Central i la Confraria de Pescadors de Tarragona, que han proveït amb productes ‘km 0’ d’alta qualitat les creacions participants.