Últim partit de la prèvia a Tarragona contra CEU

Tres punts separen a ambdós equips a la taula liderada pels Voltors

 

Redacció.- Aquest dissabte a les 15,30 h de la tarda i al camp de rugby del Complex Educatiu tindrà lloc el darrer partit corresponent a la novena jornada de la fase prèvia de DHCAT en què els Voltors, invictes fins al moment, juguin contra els barcelonins del CEU. Tres punts separen a ambdós equips a la taula liderada pels Voltors amb 38 punts, mentre que CEU en té 35. Un partit que afronten amb moltes ganes els jugadors dirigits per Jason Randell  i la il·lusió de fer el nou de nou. Serà la primera vegada que els Voltors arriben tan lluny en la competició al llarg dels seus més de trenta anys d’història. Sigui com sigui, tan si encapçalen la classificació com no, els Voltors començaran amb molt bon peu la DHCAT el primer partit de la qual es jugarà el cap de setmana del 16 i 17 de desembre.

No només el Primer Equip sènior juga aquest cap de setmana. El mateix dissabte al matí entre les 10 i les 13 h tindrà lloc una nova trobada d’escoles que comptarà amb la participació de les de la UE SantBoiana, Barça, Liceu Francès de Barcelona i els Voltors. L’equip S16 viatja a Badalona també dissabte per jugar a les 12 amb els locals encetant la lliga de 3a Catalana en la qual s’ha encaixat aquest planter.

El diumenge serà el torn dels equips S14 i S18 que juguen a Tarragona, els primers a les 11 del matí amb Sant Cugat B i els segons a les 12,30 h amb Químic ER. Tant un equip com l’altre comencen lliga després d’haver finalitzat la fase prèvia. Els S14 militaran a 2a Catalana mentre que els S18 ho faran a Primera. L’equip sènior femení reprendrà els partits el cap de setmana del 16-17 de desembre en què s’inicia la nova lliga; les Voltors jugaran a Segona Catalana.