Últim dia de competició de la XVIII edició dels Jocs Mediterranis

S’han repartit també les últimes medalles de voleibol, handbol i waterpolo

Últim dia de competició en els XVIII Jocs Mediterrani i últimes medalles repartides en handbol, voleibol i waterpolo.

El Palau d’Esports de l’Anell Mediterrani ha acollit la final d’handbol masculina, una disputada final que finalment s’ha adjudicat l’equip de Croàcia per un ajustat 24-23 contra Tunísia. El partit per decidir el bronze s’ha disputat entre Espanya i Turquia. El marcador ha quedat 30 a 19 per a Espanya que s’ha obtingut el bronze, després de que ahir les seves companyes de la selecció femenina es pengessin l’or.

D’altra banda, a la Tarraco Arena Plaça han tingut lloc les finals de voleibol. En la final femenina, Grècia ha perdut 1 set a 3 davant del conjunt croat, que s’ha alçat amb l’or. En la masculina, la final ha estat molt igualada però ha acabat amb victòria d’Itàlia 3 sets a 1, davant Espanya. El tercer lloc del podi ha estat per a l’equip grec.

Finalment, al Centre Aquàtic de Campclar s’ha disputat la final masculina de waterpolo i la lluita pel tercer i quart lloc. Sèrbia ha remuntat a Grècia en una igualada final, que ha acabat amb un resultat de 12-10. El bronze ha acabat en mans de Montenegro.

 

Pots consultar tots els resultats i medalles a: http://results.tarragona2018.cat