UD Las Palmas – CF Reus (2-0): «Inici de lliga amb derrota»

El CF Reus ha perdut (2-0) al camp de la UD Las Palmas en la primera jornada de lliga.

• El conjunt de Xavi Bartolo ha plantat cara a l’equip canari però Rubén Castro ha sentenciat el partit amb dos gols.

Els roig-i-negres ja pensen en el propera jornada de LaLiga123 a l’Estadi Municipal davant el Real Zaragoza.

El duel no ha pogut començar pitjor pels interessos reusencs. Al minut 5’ de partit Catena i Villanueva han impactat amb el cap, fet que ha provocat una ferida al central veneçolà. Poc després, Rubén Castro ha aprofitat un embolic dins l’àrea roig-negra per marcar el primer gol de l’encontre. Aquesta ha estat l’ocasió més perillosa dels locals. El CF Reus ha despertat poc a poc. Al 26’ Alfred Planas, que ha debutat a Segona Divisió amb la samarreta reusenca, ha rematat una passada de Fran Carbia però el seu xut ha sortit massa alt. De fet, ha estat un partit de debuts ja que a la mitja hora de partit Mikel Villanueva no ha pogut continuar sobre el terreny de joc i Gonzalo Pereira, central del CF Reus B Cambrils, ha entrat en el seu lloc.

Poc abans del descans, Fran Carbia ha gaudit d’una ocasió molt clara. L’extrem roig-i-negre ha disparat des de l’àrea petita i la pilota ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria local. A la segona part, Carbia ho ha tornat a intentar amb un xut des de la frontal. Poc a poc, el conjunt de Xavi Bartolo ha anat dominant la possessió de la pilota buscant amb criteri el gol de l’empat. Tot i això, la UD Las Palmas ha posat terra de per mig quan en un contraatac Rubén Castro ha marcat el 2-0 al minut 69’ de partit.

El CF Reus ha continuat cercant espais per crear perill a l’àrea rival però no ha estat encertat. En el tram final del segon temps, Adri Guerrero ha entrat per Alex Carbonell debutant a Segona Divisió amb el CF Reus i ja al 80’ Ricardo Vaz ha estat substituït per Alfred Planas. L’extrem portuguès ha provat una rosca des de la frontal de l’àrea poc abans del temps reglamentari però el porter local ha aturat sense problemes.

Després d’aquesta derrota, el conjunt roig-i-negre ja pensa en la segona jornada de lliga. L’equip de Xavi Bartolo s’estrenarà a l’Estadi Municipal el proper dissabte 25 d’agost a les 19:00 hores davant el Real Zaragoza.