Txarango fa embogir la Festa per la Llibertat

Un moment del concert de Txarango a la Festa per la Llibertat aquest dilluns 11 de setembre de 2017. (Horitzontal).

Els Pets,  Neddermann, Jarabe de Palo i  completen els grups que tanquen la celebració de la Diada

ACN Barcelona .- Txarango ha pujat a l’escenari del passeig de Lluís Companys amb cinc temes dels seus últims discs entre els que ha destacat ‘Una lluna a l’aigua’, ‘Compta amb mi’ i ‘Agafant Horitzó’, la cançó a favor del sí en el referèndum de l’1-O. El cantant de la formació, Alguer Miquel, ha reiterat que aquest tema és una “crida” als indecisos d’esquerres a posicionar-se pel ‘sí’ i que la independència és “l’oportunitat” per reescriure “les regles del joc”. “Per aquesta data màgica, el referèndum, comptem amb tots vosaltres, us necessitem a totes”, ha exclamat Miquel al final del concert. La nit també ha comptat amb les actuacions de la maresmenca Judit Neddermann, Jarabe de Palo, Els Pets i Green Valley. Durant l’esdeveniment tant els artistes com el públic han cridat consignes independentistes i s’ha tingut un record per les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils.
El cantant Pau Donés ha estat molt aclamat durant el concert de Jarabe de Palo, en què no hi ha faltat temes del conjunt com ‘La Flaca’, ‘Depende’ i ‘Grita’. Per la seva banda, Neddermann ha ofert els seus ritmes entre el pop i el jazz vocal. L’artista ha fet una crida a donar suport a les dones que volen “fer-se un lloc” en el món de la música.

Centenars de persones han seguit aquests concerts que han començat un cop finalitzada la manifestació. La Festa per la Llibertat, conduïda pels actors Sílvia Forns i Jaume Madaula, ha estat organitzada per Òmnium Cultural al passeig de Lluís Companys. Les actuacions s’han fet en un escenari que s’ha integrat al propi Arc de Triomf. Els concerts marquen el final dels actes de l’Onze de Setembre i es preveu que s’allarguin fins a la mitjanit.