Troben un home mort per arma de foc a casa seva a Mont-roig del Camp

Els Mossos investiguen les circumstàncies d’aquesta mort per poder localitzar i detenir l’autor dels fets

ACN Mont-roig del Camp .- Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home aquest dilluns a casa seva a Miami Platja, al terme municipal de Mont-roig del Camp (Baix Camp). Poc abans de tres quarts de nou d’aquest matí, una patrulla de la Policia Local de Mont-roig del Camp ha alertat els Mossos que havien localitzat el cadàver d’un home amb signes de criminalitat a dins de casa seva. La víctima, de 63 anys i de nacionalitat espanyola, presentava un impacte per arma de foc. Els mossos de l’Àrea d’Investigació Criminal s’han fet càrrec de la investigació per tal d’esclarir les circumstàncies d’aquesta mort i poder localitzar i detenir el presumpte autor dels fets.
Segons ha pogut saber l’ACN, hauria estat una veïna qui, en veure la porta oberta la nit de diumenge i aquest dilluns al matí, ha trucat a la Policia Local. Fonts properes a la investigació han explicat que l’home no tindria problemes coneguts, estava separat i vivia sol, i no consten antecedents policials.

La hipòtesi del robatori tampoc acaba de fer el pes a la Policia ja que, en aparença, la casa estava endreçada i neta. Els Mossos haurien trobat la víctima, a la cuina, en posició bocaterrosa, i amb un únic tret al tòrax. No s’ha trobat l’arma al domicili.

Tot i que no està clar quan hauria mort, per l’estat del cadàver podria ser de fa un parell o tres de dies.

El domicili de la víctima forma part d’una zona de cases adossades al centre de Miami Platja, el nucli marítim de Mont-roig del Camp. Segons han explicat alguns veïns, l’home faria uns nou anys que vivia aquí.