Els treballadors de l’Ajuntament de Tarragona evacuats per una fuita de gas ja han pogut tornat a la feina

http://www.elpunt.cat

Els veïns desallotjats també han tornat a casa seva

ACN Tarragona .- Els treballadors de l’Ajuntament de Tarragona que han estat evacuats aquest dimarts al matí a causa d’una fuita de gas ja han pogut tornat a tres quarts d’una del migdia a la feina un cop resolta la incidència, segons han indicat els Bombers de la Generalitat. Els sis veïns desallotjats del carrer Sant Domènech també han tornat a casa seva poc després de la una. Segons fonts de l’Ajuntament de Tarragona, s’han hagut d’evacuar uns 200 treballadors i dos locals de restauració pròxims, que també han reobert les portes al públic.
La fuita s’ha produït poc abans de dos quarts de dotze del migdia quan una màquina que treballava en unes obres situades entre els carrers Salines i Sant Domènec, a davant de l’Ajuntament, ha trencat una canonada del gas i ha provocat una fuita. Com a conseqüència, s’ha desallotjat de forma preventiva tot l’Ajuntament i sis veïns dels edificis número 2, 4, 6 i 8 del carrer Sant Domènec, a més de dos locals de restauració pròxims. No hi ha hagut cap persona ferida.

Els tècnics de la companyia del gas que s’han desplaçat al lloc han pogut aturar la fuita cap a tres quarts d’una del migdia, segons han indicat els Bombers. A més dels tècnics de la companyia del gas, també s’han mobilitzat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius de la Policia Local de Tarragona