Torna el festival Di(vi)nes amb noves propostes de poesia i cançó en clau femenina

Les ciutats de Tarragona i Reus acolliran de nou el festival Di(vi)nes organitzat per l’associació cultural Etcètera i que té com a objectiu posar en valor la creativitat en clau femenina, a través de tres concerts musicals de tres cantautores que s’obren sempre amb una lectura poètica de poetesses locals i tenen, com a tercer element protagonista, els vins de la DO Tarragona.

  • Enguany el festival Di(vi)nes s’iniciarà el proper 5 d’octubre a les 21h al Claustre de Sant Pau del Seminari de Tarragona amb un concert de la cantautora Anna d’Ivori que repeteix presència a l’esdeveniment però amb una important novetat.

La tarragonina presentarà el seu disc “Rere els vidres” acompanyada de l’Orquestra de Cambra Amics de la Unió de Granollers sota la direcció de Miquel Massana. La poesia anirà a càrrec de l’actriu i rapsoda Lîla Urbano que llegirà poesies de la poetessa catalana Victor Català i la italiana Alda Merini. L’entrada anticipada del concert d’Anna d’Ivori val 6 euros, es pot comprar a través de la web de Ticketea (sota hi ha l’enllaç directe).

A més, aquest concert forma també part del Projecte Amatrice que impulsa l’associació Etcètera, conjuntament amb les italianes Movimento Culturale Spiragli i Il Sorriso di Filippo, per donar suport al poble d’Amatrice que l’agost 2016 va patir un terratrèmol on van morir 295 persones.

Els altres dos concerts del festival Di(vi)nes seran gratuïts i es faran al Jardí de la Casa Rull de Reus. El dijous 11 d’octubre, també a les 21h, arribarà la vallenca Elena Volpini per a presentar el seu repertori personal. Va iniciar la seva trajectòria musical ben jove i des del 2011 escriu les seves pròpies cançons que ara presentarà al públic reusenc. La poetessa Carme López serà l’encarregada d’obrir l’acte amb un petit recull de les seves obres.

El tercer concert del Di(vi)nes el protagonitzarà la cantautora Sandra Bautista que arribarà a Reus que arribarà a Reus el divendres 26 d’octubre a les 21h amb “La casa de les mil olors”, el seu primer treball discogràfic, i amb el segell que li suposa haver guanyat diversos concursos de cançó i ser actualment finalista a un dels més populars a Catalunya, el Sona9, que encara no ha decidit el nom del guanyador o guanyadora d’enguany. Bautista, nascuda a Martorelles, tancarà la segona edició del festival Di(vi)nes en un concert que s’iniciarà amb el tast poètic de Dolors Ollé, poetessa de Vilanova d’Escornalbou.

Els tres concerts són de petit format, amb una durada de 45 minuts l’actuació musical i 5 minuts del tast poètic, i busquen consolidar un festival que l’any passat, en la seva primera edició, va ser tot un èxit d’assistència de públic.

VENDA D’ENTRADES PEL CONCERT D’ANNA D’IVORI:

https://www.ticketea.com/entradas-concierto-concert-danna-…/