The Chanclettes celebraran els seus 20 anys al Teatre Tarragona

El 2 de febrer donaran el tret de sortida al Carnaval amb l’espectacle #Dputucool

Redacció.- El divendres 2 de febrer, el Teatre Tarragona acollirà l’espectacle #Dputucool de la companyia The Chanclettes que marcarà l’inici del Carnaval tarragoní. La companyia barcelonina celebra els seus 20 anys de carrera amb aquest xou on conviden al públic a “desKollona’t de la societat txunguins que ens envolta i que ens fa anar de tots #DPutuCooL”.

 

L’espectacle és un retrat hilarant de la societat i de temes socials i polítics d’actualitat, amb els TúrmixPlayback’s característics de The Chanclettes, ball, paròdies i humor irreverent. Es tracta d’un cabaret contemporani cosmopolita amb denominació d’origen català amb Lola Bastarda i La Mega Pubilla com a mestres de cerimònies.

The Chanclettes és una companyia de teatre d’humor creadora del ‘túrmixplayback’: una barreja de cançons, films, anuncis i programes de televisió que les transmuses serveixen amb perruques i talons. Amb més de 2000 actuacions i aparicions en programes com els de Júlia Otero i Jordi González, han guanyat els premis Aplaudiment Sebastià Gasch (2000) i l’Aste Nagusia de Bilbao (2004).