Tenerife 0 – Nastic 1

Victòria clau del Nàstic a l’Heliodoro Rodríguez López contra el CD Tenerife.

Redacció.- La primera arribada del matx ha estat pels locals, amb un xut a pilota aturada, en el minut 6, que ha sortit desviat. I dos minuts més tard el grana Molina ha estat providencial per evitar el gol d’Aarón sobre la mateixa línia de cal. Amb el pas dels minuts els de Nano Rivas han recuperat la iniciativa i han començat a arribar amb més perill a l’àrea del Tenerife. En el minut 25, xut llunyà de Juan Delgado, que marxa molt alt. I en el 37’ una centrada xut del xilè ha obligat a Dani a rebutjar per evitar el gol. Els darrers 5 minuts de la primera meitat han estat de domini tarragoní. En el minut 41, una ràpida contra del Nàstic l’ha finalitzat Uche, amb un potent xut llunyà que ha refusat, amb problemes, el porter local. En el minut 43, l’ha tingut el Tenerife amb una centrada des de banda esquerra d’Aarón i que ha rematat molt desviat Gaku. I en el minut 45 ha estat Barreiro qui a punt ha estat d’arribar a una bona centrada de Juan Delgado. A la mitja part s’ha arribat amb el 0 a 0 inicial.

La segona meitat ha començat amb un Tenerife molt endollat. En el minut 49, bona arribada per banda dreta dels canaris, la centrada enrere s’ha passejat per dins l’àrea però no ha trobat rematador. I un minut més tard, una bona passada a l’esquena de la defensa grana a punt ha estat d’aprofitar-la Tayron per marcar, però el seu control ha estat massa llarg i l’ha aturat un atent Reina. En el minut 52, ha donat resposta el Nàstic, després d’una pilota recuperada en la pressió. Uche ha assistit per a Barreiro, però la rematada del gallec, massa creuada, ha marxat fora a l’esquerra de la porteria local. En el minut 52 de nou Tayron ho ha intentat amb un xut potent, que ha rebutjat Reina amb el peu. El rebuig l’ha aprofitat el Nàstic per muntar una ràpida contra que no ha pogut finalitzar Delgado. El partit s’ha tornat boig, amb anades i tornades constants, però sense que cap dels dos equips aconseguís definir en els metres finals. Els locals tenien el domini, però han estat els grana els que han aconseguit la diana. Després d’una pilota llarga pentinada, Juan Delgado ha xutat des de l’esquerra i el rebuig del porter l’ha aprofitat un atent Uche que ha rematat a porteria buida, fent pujar el 0 a 1 al marcador. En el minut 68, el local Carlos Ruiz a punt ha estat de sorprendre per alt a Reina amb una rematada de cap des de la frontal, després d’una jugada a pilota aturada. Amb el gol, el Tenerife s’ha bolcat a l’atac, topant sempre amb una defensa grana molt ordenada. En el minut 70 a punt ha estat de marcar Juan Delgado, després d’una ràpida contra el xilè s’ha plantat davant del porter però just abans de la rematada ha estat interceptat per la defensa canària. En el minut 75, Suso ha buscat porteria aprofitant una falta propera a la frontal, amb un xut que ha marxat molt desviat. En el minut 78, Gaku ho ha provat amb un xut llunyà que ha aturat un segur Reina. I en el minut 80, de nou Reina, ha tret una mà providencial per evitar el gol del Tenerife. Els darrers cinc minuts del temps reglamentari han estat un atac constant dels locals que, a més, han vist com l’àrbitre allargava l’encontre fins al minut 97, afegint 7 minuts de temps d’afegit. Els de Nano Rivas ha aconseguit aguantar les escomeses del Tenerife per segellar una victòria que els permet arribar a l’última jornada depenent d’ells mateixos.
El proper enfrontament dels grana serà a casa contra l’UCAM Múrcia. El matx es disputarà el dissabte 10, a les 20:30 hores, al Nou Estadi.

Alineacions
CD Tenerife: Dani H, Germán S, Vitolo, Lozano, Iñaki (Carlos Ruiz,31’), Aitor Sanz, Áaron (Amath, 62’), Gaku, Sáenz, Tayron (Suso N.T, 72’) i Raúl Cámara.

Nàstic: Reina, Gerard V, Xavi Molina, Luismi, Mossa, Tejera (46’), L. Madinda (Zahibo, 76’), Uche (Jose Carlos, 83’), Juan Muñiz (C. Lobato, 72’), Delgado i M. Barreiro.