Tarrorífic: la por pren Tarragona

La nova iniciativa, impulsada per Argos i Tarragona Turisme, proposa reviure la història, les llegendes i les tradicions de la Tarragonna més enigmàtica 

Redacció.- Tarrorífic és la nova proposta turística i cultural que la consellera de Turisme, Inma Rodríguez i el gerent d’Argos, Julio Villar, han presentat aquest matí en roda de premsa. Es tracta d’un nou producte que inclou un conjunt d’activitats en en el marc de la festivitat de Tots Sants: recreacions sobre les llegendes de Tarragona. visites al cementiri per conèixer el seu valor artístic i històric, i un espectacle per reviure el món on Bram Stoker va crear la seva gran obra Dràcula.

“Aquesta nova iniciativa busca enriquir el nostre relat de Tarragona com la ciutat que millor explica la seva història. La proposta permet reviure, a la nit, les llegendes tarragonines més enigmàtiques, redescobrir un clàssic de la novel·la gòtica, així com conèixer, amb visites guiades a la tarda, altres moments i personatges de la història de Tarragona en el marc de la festivitat de Tots Sants”, ha explicat la consellera Inma Rodríguez. I ha afegit “Les activitats de Tarrorífic atrauen visitants i és un producte que volem integrar a la nostra oferta de turisme cultural. Tarragona és una ciutat que explica les diferents èpoques de la seva història, i ho fa els 365 dies a l’any”. Per la seva banda, el gerent d’Argos, Julio Villar, ha destacat la bona acollida de les edicions anteriors de les rutes sobre llegendes de la ciutat que han fet que aquest any s’ampliïn les propostes amb visites al cementiri i un homenatge a un referent de la novel·la gòtica com es Dràcula de Bram Stoker.

La mort és la única certesa que tenim els humans. Tot i estar ben clar que ens hem de trobar amb ella al final del camí, aquesta certesa no ha deixat de generar històries, llegendes i relats per omplir la por a allò desconegut. Tarrorífic és un viatge al món de la mort, el terror i la por al que ens és desconegut a través de la cultura.