El tarragoní Martí Barberà, nou director general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa

Ha estat diputat al Congrés de 2011 a 2015 i actualment és regidor a Valls i conseller del Consell Comarcal de l’Alt Camp

ACN Barcelona .- El tarragoní Martí Barberà (El Morell, 1966) ha estat nomenat nou director general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa. Barberà és diplomat com a professor d’Educació General Bàsica, en l’especialitat de Ciències. En l’àmbit educatiu, des de 1987 a 2003 ha estat professor i director (1993 – 2002) de l’Escola Concertada Mare de Déu del Lledó a Valls. També ha treballat com a professor d’educació en el lleure a l’Escola de l’Esplai de Tarragona – Fundació Santa Maria de Ciurana (1989 – 2003). Barberà ha estat diputat al Congrés dels Diputats per CiU de 2011 a 2015. Concretament, ha estat portaveu de la Comissió d’Educació i Esports, ponent del Projecte de llei d’educació LOMCE, portaveu de la Comissió per a l’Estudi del Canvi Climàtic i adjunt a la Comissió d’Agricultura i Medi Ambient. Així mateix, és des de 2003 regidor a l’Ajuntament de Valls i també és actualment conseller del Consell Comarcal de l’Alt Camp.
Des del juny a l’octubre de 2011, va ser director del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica del Departament de Governació i Relacions Institucionals.