Tarragona mostra els emprenedors com reinventar-se

La VII Jornada de Tarragona Impulsa ofereix exemples per reorientar-se laboralment

Al Palau de Congressos s’ha ubicat una mostra d’empreses que han comptat amb l’assessorament de Tarragona Impulsa, de manera que els participants a la jornada han pogut conèixer de primera mà iniciatives exitoses i han pogut parlar amb emprenedors locals.

La Sala Euthyches del Palau de Congressos s’ha omplert en la VII Jornada de Tarragona Impulsa. Sota el lema “Reinventa’t amb noves perspectives” diferents ponents han explicat les seves experiències i han aportat claus per millorar la trajectòria professional o per reorientar-se laboralment.

Durant la inauguració, l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha destacat “la importància d’arriscar” en l’àmbit de l’emprenedoria i ha animat el públic a considerar “el fracàs com a part de l’èxit”. Ballesteros també ha valorat la implicació de la ciutat en la voluntat de posicionar les comarques tarragonines com una regió del coneixement a nivell europeu.

Per la seva banda, el conseller de Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha recordat la tasca diària que es de fa des de Tarragona Impulsa en els àmbits de la formació, l’ocupació i foment de l’emprenedoria.