Tarragona inaugura el Camp d’Entrenament d’Aigües Obertes

L’espai està ubicat davant del Club de Vela de la platja Llarga i ofereix un servei permanent d’entrament i monitoratge.

Ajuntament de Tarragona.- Ahir a la tarda es va inaugurar el Camp d’Entrenament d’Aigües Obertes de Tarragona impulsat pel Club Natació Tàrraco i el Club de Vela Platja Llarga amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Diputació. L’espai està ubicat davant del Club de Vela de la platja Llarga i permetrà a tota la ciutadania gaudir amb seguretat de nedar al mar al llarg de tota la temporada d’estiu.

El Camp d’Entrenament d’Aigües Obertes de Tarragona oferirà als nedadors i nedadores d’esport de base i a qualsevol persona que ho desitgi un servei permanent d’entrenament i monitoratge d’aigües obertes amb unes altes condicions de seguretat a un cost assequible. Les inscripcions es poden fer a través de la secció d’aigúes obertes del web del Club Natació Tàrraco.

La nova instal·lació que està aprovada dins del Pla d’Usos de l’Ajuntament de Tarragona consisteix en un circuit de boies en forma de “llapis” situat a la zona de bany al costat del Club de Vela, que per les seves característiques esdevindrà en una referència d’aquest esport a Catalunya.

L’acord entre els dos clubs que sumen entre ells una massa social de 3.000 socis, permetrà oferir un gran nombre de serveis als usuaris.

L’acte d’inauguració ha comptat amb les intervencions de la consellera d’Esports de l’Ajuntament, María Elisa Vedrina; el president del Club de Vela Platja Llarga, Abel Perea; el vicepresident del Club Natació Tàrraco i responsable d’Aigües Obertes, Toni Pérez, i el diputat Provincial, MateuMontserrat.