Tarragona amplia la seva oferta d’allotjament amb l’obertura de Port Plaza Apartments

Imatge del edifici restaurat a la Plaça dels Carros. CEDIDA

La nova oferta d’allotjament gestionada pel Grup Blaumar busca atraure el turista i al visitant professional per a estades curtes i llargues

El pròxim 1 de juliol tindrà lloc l’obertura oficial de Port Plaza Apartments, un conjunt d’apartaments situats a la Plaça dels Carros de Tarragona que busca atraure el turista i al visitant professional per a estades curtes i llargues. La nova oferta d’allotjament està gestionada pel Grup Blaumar.

Es tracta d’un complex d’apartaments totalment reformats situats en un edifici històric del 1861 al centre de Tarragona. La seva localització permet un accés ràpid a tots els encants històrics i culturals que ofereix la ciutat.

Segons explica Vicent Martí, director general de Grup Blaumar, “el nou Port Plaza busca oferir una opció còmoda als turistes que visiten Tarragona i als professionals que passen llargues temporades a la ciutat”.

Els nous apartaments ofereixen tot tipus de serveix i equipaments als seus clients: wifi disponible les 24h del dia, informació turística i recomanacions, venda d’entrades, sala d’estar, bugaderia, planxa i servei de neteja setmanal.

Tres tipus d’apartaments

L’allotjament compta amb tres tipus d’apartaments:

Estudi – Es tracta d’uns apartaments tipus loft de 40m distribuïts en un sol espai. Són ideals per a una estada en parella, ja que tenen la capacitat màxima de dos adults i un nen. Posen a la disposició del client serveis com un saló menjador amb una taula amb capacitat per a quatre persones, zona d’estar equipada amb TV i un sofà-llit, un espai dormitori amb un llit matrimoni, una kitchenette completament equipada i un bany amb dutxa.

També hi ha la possibilitat de reservar l’Estudi Premium, el qual ofereix millor lluminositat i vistes, o l’Estudi amb Terrassa, ideals per a gaudir de moments a l’aire lliure i d’unes espectaculars vistes de la ciutat.

Apartaments amb 1 dormitori – Són uns amplis apartaments de 50 mideals per a estances de tres persones. Compten amb els següents serveis: saló menjador amb una taula amb capacitat per a 4 persones, zona d’estar equipada amb TV i un sofà-llit, un dormitori amb un llit matrimoni, una kitchenette totalment equipada i un lavabo amb dutxa.

En aquest tipus d’apartaments també hi ha la possibilitat de reservar l’Apartament 1 Dormitori Premium, el qual ofereix sostres més alts, grans finestres amb millors vistes i millor orientació, o els Apartaments 1 Dormitori amb Terrassa situats als àtics de l’edifici que ofereixen una amplia terrassa i unes vistes panoràmiques de la ciutat.

Apartaments amb dos dormitoris – Són uns apartaments de 60 mamb capacitat per a quatre persones. Compten amb un saló menjador amb taula, zona d’estar equipada amb TV i un sofà-llit, un dormitori amb un llit matrimoni, un altre dormitori amb un llit individual, una kitchenette equipada i un lavabo amb dutxa.

En aquest cas també es poden millorar les vistes reservant els Apartaments de 2 Habitacions Premium, els quals ofereixen grans finestres que permeten vistes de la ciutat, com també sostres alts que donen més amplitud i lluminositat.

Més informació:
https://www.portplazaapartments.com/es/

Sobre Grupo Blaumar

Grup Blaumar és el nou nom de l’anteriorment conegut com a Grup Reside. Aquest grup posseeix hotels en propietat, com el Blaumar de Salou (4*), i gestiona altres propietats com Mas La Boella, Apartaments Les Dàlies, o Magnòlia Hotel (4*). Amb el nou nom, vigent des de la primavera de 2019, es vol unir sota una mateixa marca als diferents negocis hotelers del grup i mostrar la proposta per a la qualitat de tots ells com a senyal d’identitat del grup.