Tarragona acull demà la jornada ‘Esport i Valors’

La jornada està organitzada per la Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i els Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Redacció.- Remarcar la importància dels valors que acompanyen la pràctica esportiva. Aquest és un dels objectius de la jornada ‘Esport i valors’ que la Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitza aquest divendres, amb la col·laboració de Ajuntament de Tarragona i els Jocs Mediterranis Tarragona 2018. La jornada s’ha presentat públicament aquest dimarts en roda de premsa.

 

Els medallistes olímpics i paralímpics Joel González, Jordi Arrese, Marcos Blanquiño i Gerard Descarrega seran alguns dels ponents que prendran part en aquesta jornada, que es desenvoluparà durant tot el dia a la Sala d’Actes del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili.

Durant tot el dia s’encadenaran conferències i taules rodones de temàtiques diverses, com valors i rendiment esportiu, esport i formació de futur, el dopatge en l’esport i família i valors en la pràctica esportiva.

La jornada comptarà amb la presentació de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras i el president de la Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Jaume Descarrega.