Sorpresa majúscula a La Rosaleda (0-3)

Darrera victoria del Reus a la Liga 123, davant del Málaga (0-3).

El CF Reus s’ha imposat amb autoritat (0-3) al camp del Málaga CF, aconseguint així una victòria molt important. L’equip de Xavi Bartolo ha realitzat un excel·lent partit i no ha donat opcions al conjunt malagueny. Borja Herrera, Gus Ledes i David Querol han estat els autors dels gols roig-i-negres. Amb aquest triomf, l’equip se situa a la 20a posició de LaLiga123 amb 20 punts, igualant així la línia de la salvació.

El CF Reus ha sortit fidel al seu estil de joc buscant la sortida de la pilota des del darrere. Davant s’ha trobat un Málaga CF que ha intentat dificultar el joc roig-i-negre des del primer minut. Malgrat això, l’equip de Xavi Bartolo ha estat el dominador de l’esfèric i poc a poc ha anat agafant protagonisme. Ben aviat, al minut 11’, els reusencs s’han avançat en el marcador posant el 0-1 a l’electrònic de La Rosaleda. Borja Herrera ha rematat de cap una centrada des de la banda dreta d’Àlex Carbonell finalitzant així una excel·lent servei de córner. Amb el gol, el CF Reus s’ha trobat còmode i ha continuat circulant la pilota amb criteri i defensant amb ordre.

Els locals ho han intentat diverses vegades durant tota la primera part. Als vint minuts de partit, Ricca ha provat un xut ras des de la frontal de l’àrea que ha atrapat sense problemes Pol Freixanet. Poc després, el Málaga ha gaudit d’una doble ocasió, l’acció més perillosa del primer temps pel que fa al conjunt rival. Freixanet ha aturat en un primer instant una rematada de cap i en la segona oportunitat N’Diaye ha enviat la pilota als núvols. A mesura que han avançat els minuts, els locals han trepitjat amb més insistència l’àrea reusenca i han igualat el guió del partit. Tot i això, el CF Reus ha estat el darrer en avisar. Abans del descans, David Querol ha finalitzat un contraatac amb un xut que ha sortit massa alt.

A la segona part, Xavi Bartolo ha donat entrada a Alfred Planas per Linares. El Málaga CF ha sortit bolcat a l’atac amb l’objectiu de buscar l’empat. Els locals han insistit una vegada rere l’altra però ha estat el CF Reus l’encarregat de marcar el segon gol de la nit. Al minut 62’, David Querol ha provocat un penal després de finalitzar un contraatac. Gus Ledes no ha perdonat la pena màxima i ha materialitzat el 0-2. Pol Freixanet ha estat providencial en una rematada de cap de Gustavo Blanco. El porter roig-i-negre ha realitzat un excel·lent partit. En el tram final de l’encontre, Guerrero i Gonzalo han entrat per Ricardo Vaz i Mario Ortiz. Els canvis han permès agafar oxigen i ja al minut 83’ David Querol ha marcat el definitiu 0-3. L’extrem reusenc ha rematat de primeres una genial assistència d’Alfred Planas.

En el temps de descompte, Pol Freixanet ha tornat a intervenir evitant el gol local amb una gran intervenció. Amb aquesta victòria, el CF Reus se situa a la 20a posició de LaLiga123 amb 20 punts, igualant la línia de la salvació. El proper partit dels roig-i-negres tindrà lloc aquest proper dissabte 12 de gener a les 18.00 hores a l’Estadi Municipal.