Sònia Franquet es queda a les portes de la final de tir olímpic

L’esportista tarragonina s’ha classificat en la novena posició i es queda sense medalla als Jocs Mediterranis de Tarragona

La tiradora d’Ascó Sònia Franquet ha estat eliminada aquest matí a la prova de tir olímpic en pistola d’aire de 10 metres i ha quedat fora de la final. Franquet ha finalitzat la primera ronda de classificació en la novena posició de les 17 participants. S’han classificat per la final les 8 primeres tiradores.

La participant espanyola ha aconseguit un total de 559 punts, empatant amb la portuguesa Joana Castelão que finalment ha acabat vuitena guanyant així el seu passi a la final que s’ha disputat al pavelló de Sant Salvador a les 13:00 hores.

En la classificació final de tir olímpic de Tarragona, la primera clasificada ha estat la grega Anna Korakaki, amb 240.2 punts. En segona posició ha finalitzat la sèrbia Zorana Arunovic, amb 239.9 punts i l’egípcia Afaf Elhodhod ha completat el podi amb 214.6 punts.

Franquet ha aconseguit en els sis tirs unes puntuacions de 90, 92, 94, 95, 94 i 94, la qual cosa ha impedit la seva classificació per a la final d’aquests Jocs Mediterranis.

L’esportista va aconseguir ja una medalla de plata a la prova de pistola d’aire de 10 m als Jocs Europeus de Bakú 2015. A més, ha participat en tres Jocs Olímpics, on va obtenir un diploma olímpic per una sisena posició a Rio de Janeiro 2016.