S’obren les inscripcions a la tercera edició del ‘Torredembarra és música’

Els participants que podran ser de tota la comarca del Tarragonès

Del 25 de juliol al 31 d’agost, s’obre el termini d’inscripcions per als grups musicals que vulguin participar a la tercera edició del “Torredembarra és música”. En aquest ocasió, la mostra de músics va més enllà del Baix Gaià i s’amplia a tota la comarca del Tarragonès. El festival de música al carrer tindrà lloc els dies 6 i 7 d‘octubre.
Les sol·licituds d’inscripció s’hauran de presentar mitjançant correu electrònic a ensenyament@torredembarra.cat. Caldrà fer constar el nom del grup, el nom i cognoms dels components, els instruments i l’estil musical.
S’hi podrà inscriure qualsevol formació musical, grup o solista, independentment del nombre de components i sigui quin sigui el seu estil. És requisit indispensable que els solistes o alguns dels integrants de cada grup estiguin empadronats en algun municipi de la comarca del Tarragonès.
El regidor d’Educació, Jordi Solé, ha explicat ara que “Torredembarra és música” ja es consolidava com a aparador d’artistes, grups i bandes que fan música al Baix Gaià s’ha volgut anar més enllà i obrir les portes a tots els músics del Tarragonès.
El festival “Torredembarra és música” l’organitzen les regidories d’Educació, de Cultura i de Turisme de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, el Consorci Turístic del Baix Gaià i l’Associació de Músics de Torredembarra.