Sisena ronda del campeonat absolut de Tarragona d´escacs

En categoría A continua líder Francisco Javier Fernández del equip reus Deportiu

Redacció.- Aquest passat cap de setmana va tenir lloc la sisena ronda del campeonat absolut de Tarragona d´escacs que té lloc en Hospitalet de l´Infant. En categoría A continua líder Francisco Javier Fernández del equip reus Deportiu. En segon lloc tenim a Víctor Plasencia de Salou i tercer Miguel Sánchez Bernardino del club escacs Tarragona. Altre representant de Tarragona en Benet Negreiro que va decè.
En aquesta jornada Francisco Javier Fernández va guanyar a Jose Javier Martínez del club ruy López. El salouenc Víctor Plasencia va guanyar a Santiago Ano del equip Peo Vuit. Si destaquem el representant de Tarragona va guanyar a Agustí Guasch de Valls.
També tenim un grup B que està comandat per Francisca Pino de Constantí. Segon és Juan Maria Mercadé de Vila-rodona i tercer Jesús Gironés del Cambrils Unió.
La líder Francisca Pino es va imposar a Jaime Masalias de Valls. Juan Maria Mercadé va fer taules front Josep Ferrer de Vila-rodona i el cambrilenc Jesús Gironés va guanyar al reusenc Mario Cabo. Entre els 85 participants d´aquesta categoría encontrem al jugador del equip escacs Tarragona Carles Gràcia que ocupa la posició dotze i aquesta jornada va vèncer a Emilio Pinto del club Capablanca.