Un sindicat de Mossos denuncia la “deixadesa” de Trànsit

Afirmen que des del 2008 els agents d’aquesta divisió utilitzen PDA de segona mà adquirides a Correus

Redacció.- El sindicat dels Mossos d’Esquadra USPAC ha denunciat la “deixadesa” del Departament d’Interior “vers els efectius de l’especialitat de Trànsit” i “sobretot” amb el material que utilitzen en la tasca diària. La queixa es fa de forma genèrica, però s’apunta en concret a les PDA, els dispositius digitals amb què, entre d’altres, els agents comproven les documentacions dels vehicles. La formació sindical lamenta que el gruix d’aparells es van adquirir l’any 2008 “de segona mà de Correus”, i subratlla que “a sobre ara” els n’han donat uns de grocs amb el “logotip” d’aquella empresa.
Afirmen, també, que en alguns sectors de trànsit s’han repartit PDA “de segona o tercera mà, de color groc, bastant deteriorades i amb el logotip de Correos”.

El sindicat lamenta la “imatge” que el cos dona a la ciutadania i es pregunta si els Mossos no tenen “dret” a disposar de material “òptim i de bona qualitat”.

La formació qüestiona que es tracti igual “tots els funcionaris” de la Generalitat no només des del punt de vista econòmic, sinó també “de mitjans, operativitat i d’imatge”.