El Síndic de Greuges dóna la raó a l’Ajuntament i tanca la problemàtica amb el propietari d’un bar de Bonavista

El Síndic de Greuges, Rafel Ribó, ha resolt la problemàtica que té un propietari d’un bar de Bonavista amb Espimsa donant la raó a l’empresa que gestiona els mercats municipals

Ribó ha enviat una carta a l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en què li comunica que dóna per tancada l’actuació oberta arran de la queixa del responsable de l’establiment en relació amb els problemes que assegurava que li ocasionava la celebració del Mercadet dels diumenges.

La presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, es mostra satisfeta i remarca que “la resposta del Síndic donant per tancat aquest tema demostra que teníem raó i que, des de l’inici, vam respectar la porta d’accés posterior que el local té a Bonavista. És més, en el seu moment es van tenir en compte uns accessos del local, que ara han estat alterats, sense consultar al propietari dels terrenys veïns, que és Espimsa”. I afegeix: “També es demostra que el Mercadet de Bonavista compleix totes les normes contra incendis i de seguretat viària.”