Els set càmpings de Tarragona invertiran entre 3 i 4 milions d’euros per modernitzar i renovar les instal·lacions

Els set càmpings de Tarragona invertiran entre 3 i 4 milions d’euros per modernitzar i renovar les instal·lacions.

Tarragona radio.- Feia més d’una dècada que tenien les obres congelades a l’espera del desenvolupament del POUM i el desplegament dels plans parcials.

Fa uns deu anys, la Direcció General d’Urbanisme de la Generalitat ja va obrir les portes a possibles actuacions. Va ser a través d’una modificació del Pla Director del Sistema Costaner, un document que també penja del pla urbanístic de Tarragona.

S’espera que abans de l’estiu tota la tramitació del POUM ja estigui enllestida i es puguin començar a posar al dia, amb actuacions molt necessàries per adaptar les instal·lacions campistes de la ciutat a les noves demanades que hi ha al sector.

El president de l’Associació de Càmpings de Tarragona, Agustí Peyra, diu que en cap cas es parla d’ampliar instal·lacions.

En la majoria de casos les obres són per reformar piscines, canviar ‘mobil home’ o modernitzar restaurants i altres edificis.

En un acte en el que també han presentat la nova imatge corporativa de l’associació, Peyra ha recordat que els càmpings tarragonins van néixer ara fa 60 anys i ja ha arribat el moment de fer reformes importants.

L’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros ha destacat el dinamisme d’un sector que ofereix el 80% dels ‘llits’ disponibles a la ciutat, amb una oferta de 10.000 places. Diu que ha estat un treball molt difícil, per harmonitzar interessos privats i públics, i activitat econòmica amb preservació del medi ambient. Espera que els darrers tràmits passin pel ple el més aviat possible. Si potser el juliol, millor, ha dit l’alcalde.

Això, a les portes d’una campanya en la que es superarà en 3 punts l’ocupació de l’any passat, que ja va ser bona. Serà amb el mercat nacional, alemany, francès, holandès, italià, anglès i belga. També comencen a notar un nou públic irlandès interessat en l’oferta familiar dels càmpings tarragonins.

L’Agrupació Càmpings Tarragona Ciutat, està integrada pels càmpings Las Salinas, Platja Llarga, Las Palmeras, Torre de la Mòra, Tamarit Park, Trillas Platja i Caledònia.