Serveis de recollida de residus durant les festes de Nadal

Demanen col·laboració ciutadana per intentar que els residus estiguin dins el contenidor el menor d’hores possibles

 

Redacció.- Els dies 24 i 31 de desembre no hi haurà servei de recollida dels residus de rebuig (contenidor gris), matèria orgànica (contenidors marró) i paper i cartró (contenidor blau) durant la nit. Aquest servei es realitzarà en horari de tarda.

Per la qual cosa, preguem a tots els veïns que aquests dos dies, EXCEPCIONALMENT, baixin les seves escombraries com a molt tard a les 14 hores del migdia.

Es demana aquesta col·laboració ciutadana per intentar que els residus estiguin dins el contenidor el menor d’hores possibles i així evitar les males olors, la saturació dels contenidors i els residus per fora els contenidors.

Pel que fa a la Part Alta, els dies 24 i 31 de desembre no es col·locaran les papereres mòbils per rebuig. Els ciutadans hauran de dipositar les escombraries als contenidors fixes situats a al C/Puig d’en Pallars, plaça de l’Oli, Rambla Vella, Avinguda Catalunya (Parc Saavedra), Passeig Torroja  i Passeig de St. Antoni.

Recollida comercial

Pel que fa a la recollida de matèria orgànica comercial de la Part Alta i el Serrallo es realitzarà tots els dies festius: 24, 25 i 26 de desembre i 1 de gener.

La recollida de vidre als bars i restaurants de la Part Alta i el Serrallo i la recollida de cartró comercial de la Part Alta i centre de la ciutat no es realitzarà els dies festius, per tant, es recollirà el dia 23 i 30 de desembre.

Deixalleries i recollida de mobles

Els dies festius, 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener no es prestaran els serveis de deixalleries mòbils i recollida de mobles.