Els restaurants finalistes de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona han sigut els següents:
Categoria A (restaurants amb menús de preu mig a partir de 40 euros, vi no inclòs):
Villa Retiro (Xerta)
Antic Molí (Ulldecona)
Categoria B (restaurants amb menús de preu mig entre els 20 i els a 40 euros, vi no inclòs):
Vell Papiol (Calafell)
Hotel Hostal Sport (Falset)
Sanromà Restaurant (Castellvell del Camp)
Restaurant Nou Moderno (Vilalba dels Arcs)
Categoria C (restaurants amb menús de preu mig inferior a 20 euros, vi no inclòs):
La Morera (la Morera de Montsant)
Calaix de Sastre (Falset)
El certamen Cartaví té com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les 11 denominacions d’origen catalanes. Igual com en l’anterior edició, s’han creat quatre jurats territorials que valoraran les cartes de vins dels restaurants del seu territori que seran reconeguts com a màxima expressió de la seva terra, al recolzar els vins que s’elaboren i produeixen a Catalunya. Els restaurants finalistes, passen ara a la final catalana, que atorgarà els premis d’àmbit nacional Cartaví 2018.
Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…
El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…
Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…
Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…
Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…
Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència, serveis…