Segona victòria del CF Reus a domicili en lliga

CD Tenerife – CF Reus (0-1)

• El CF Reus ha guanyat (0-1) al camp del CD Tenerife i suma la segona victòria consecutiva a domicili de la lliga.

L’equip de Xavi Bartolo ha sumat els 3 punts gràcies a una diana d’Alfred Planas, jugador del CF Reus B Cambrils, al minut 80’ de partit. Els roig-i-negres han defensat amb dents i ungles l’àrea fins que a base d’esforç i treball s’han trobat amb el premi del gol. Amb aquesta victòria, el CF Reus se situa, provisionalment, a la desena posició amb 7 punts. El proper partit del reusencs tindrà lloc el diumenge 23 de setembre a les 18:00 hores davant el Nàstic de Tarragona, el derbi de Segona Divisió.

Els roig-i-negres s’han mantingut ferms en defensa durant tota la primera part. Des del primer minut, el CD Tenerife s’ha bolcat completament a l’atac però el conjunt roig-i-negre ha refusat tot el perill local. Edgar Badia s’ha convertit en el protagonista del partit salvant a l’equip en més d’una ocasió. Suso ha realitzat la primera aproximació amb un xut creuat que ha sortit fregant la porteria reusenca. Poc després, Badia ha posat una mà providencial per guanyar un u contra u davant Malbasic. Els locals han estat incisius en bandes i han buscat una vegada rere l’altra trepitjar l’àrea roig-i-negra. Malgrat això, l’ordre defensiu del conjunt de Xavi Bartolo ha permès aguantar amb solvència l’atac del CD Tenerife.

La primera aproximació del CF Reus ha arribat al 23’ amb un xut de Borja Herrera des del balcó de l’àrea després d’una jugada de córner. La pilota ha sortit massa alta. Edgar Badia, al minut 25’ i al 29’, ha salvat de nou a l’equip en dues ocasions del local Acosta. A mesura que han avançat els minuts, el CD Tenerife s’ha anat desinflant i el conjunt roig-i-negre ha començat a acostar-se a la porteria de Dani H. D’aquesta manera, Àlex Carbonell ha tingut a les seves botes el 0-1 en una passada de la mort. La rematada del migcampista del CF Reus ha sortit massa desviada.

A la represa, ha continuat la pressió asfixiant en atac del CD Tenerife. En els primers minuts de la segona part, Xavi Bartolo ha donat entrada a Alfred Planas per Fran Carbia. Precisament, l’extrem del filial ha gaudit d’una molt bona oportunitat al 52’ amb un cop de cap a la sortida d’un córner. Per la banda local, Suso ha provat un xut que Edgar Badia ha blocat sense problemes. A l’equador del segon temps, han entrat dos nous homes: Adri Guerrero i Shaq Moore per Àlex Carbonell i Ángel Bastos. El lateral nord-americà ha disputat els primers minuts oficials com a roig-i-negre.

En el tram final del partit, Alfred Planas ha espantat al CD Tenerife amb una jugada personal que ha acabat amb un tret al pal. Al 77’ el mateix extrem ha finalitzat un contraatac amb un xut creuat i al 80’ s’ha trobat amb el premi a la insistència. En una jugada de córner, el jugador del filial ha recollit una pilota morta dins l’àrea petita per fer pujar el 0-1 al marcador. Aquest ha estat el primer gol del jove jugador roig-i-negre amb la samarreta del CF Reus. L’equip de Xavi Bartolo ha hagut de patir un CD Tenerife bolcat a l’atac però el bon ordre i saber fer en defensa han permès quedar-se amb els tres punts.