Secot ofereix des de Salou la veu de l’experiència als emprenedors

Salou acull l’assemblea del Voluntariat Sènior per fomentar la cultura emprendedora

Salou ha acollit la segona assemblea anual del Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial, SECOT, una associació sense ànim de lucre composta per antics empresaris i executius amb la voluntat de seguir fomentant la cultura i l’assessorament dels emprenedors.

Durant la sessió s’han tractat temes interns de l’assemblea, el pressupost del 2019, formacions futures, repàs de les anteriors assessories que s’han dut a terme, així com la revisió de convenis i control de sènior que hi formen part, entre d’altres temes. A l’assemblea, que ha tingut lloc a la Sala Europa de l’Ajuntament de Salou, han estat presents la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats, Martina Fourrier, i el president de la SECOT a Tarragona, Joan Veciana, així com més d’una trentena de membres de l’associació.

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats, Martina Fourrier, ha destacat que “estar al costat de la SECOT és un valor afegit a la tasca que fem a la regidoria, ja que es tracta d’una associació amb molta experiència que ens pot aportar coneixements a l’hora de dur a terme iniciatives que fomentin la cultura emprenedora dins la població salouenca”.

Per la seva banda, el president de la SECOT a Tarragona, Joan Veciana, ha volgut agrair l’Ajuntament “per l’esforç i per acollir aquesta segona assemblea anual”, i ha afegit que “des de la SECOT esperem que l’any 2019 comencem a fer noves formacions i a realitzar assessories a l’Ajuntament de Salou, donant suport i fomentant l’emprenedoria”.