Sant Silvestre renovada

Prop de 2.100 corredors van participar en la 15a edició de la popular cursa del passat 31 de desembre

Multitudinària Sant Silvestre 2019 a Tarragona, amb milers de atletas inscrits per fer els sis quilòmetres i mig de distància amb començament i final al Serrallo.

Molts participants han corregut acompanyats i disfressats, principalment amb temàtiques nadalenques, com és el cas del guanyador de la categoria masculina, José Manuel Bieito que va parar el temps als vint minuts i trenta segons. La categoria femenina se la va endur novament l’atleta d’Altafulla Marta Camps.

El recorregut va ser diferent a altres anys, condicionat per les obres del futur passeig del Miracle. Això va agafar molts corredors per sorpresa.