Roberto Heras inaugura el campus de ciclisme Melchor Mauri

Melchor Mauri, Roberto Heras i Jaume Rué. CEDIDA

100 cicloturistes participaran en aquesta cinquena edició acompanyats dels ciclistes exprofessionals més destacats a les instal·lacions de Cambrils Park Sport Village

El V Campus de Ciclisme Melcior Mauri Costa Daurada a Cambrils Park Sport Village ja ja començat a Cambrils. L’edició d’enguany comptarà amb Roberto Heras com a ciclista convidat. El ciclista exprofessional ha estat guanyador de la Vuelta a Espanya en quatre ocasions, i una Volta a Catalunya. El campus es realitzarà tota aquesta setmana amb prop de 80 ciclistes participants vinguts d’arreu de Catalunya i de la resta de l’estat espanyol.

El campus Melcior Mauri està organitzat per l’empresa Cycling Costa Daurada i BIKECONTROL M.Mauri, i compta amb la direcció tècnica de Melcior Mauri. Va dirigit a ciclistes aficionats que vulguin compartir i gaudir de quatre dies de ciclisme en estat pur amb els ex professionals més destacats en un entorn, i uns serveis i unes instal·lacions de primer nivell. És un esdeveniment de quatre dies que uneix a professionals i exprofessionals del ciclisme amb cicloturistes.

L’esdeveniment compta amb Cambrils Park Sport Village com a Centre Neuràlgic i allotjament oficial. Aquest complex reuneix les condicions idònies per acollir ciclistes d’arreu del món per fer  els seus Stages o concentracions. La Bike Station, el gimnàs, l’Spa o el Buffet són alguns dels serveis adaptats als ciclistes que aquest establiment ofereix.

Durant el campus es realitzen tres dies de ruta on els participants es divideixen en grups que compten amb un guia ciclista i cotxe d’assistència. Enguany hi ha canvis i, per seguir gaudint i descobrint tota la zona de la Costa Daurada, es plantegen circuits diferents als d’altres edicions. El divendres la sortida serà pel Coll de la Batalla, amb pujada a Mont-ral i arribarà fins a La Mussara. Dissabte serà el dia del recorregut llarg, on els participants descobriran durant tot el dia el Priorat i vorejaran el Parc Natural del Montsant. Abans de tornar cap a Cambrils, els realitzaran una parada a Cornudella per recuperar forces i tastar la gastronomia de la zona. L’última jornada del campus canvia totalment de zona i se’n va cap al Camí de Gavaldà, un port en què destaca el paisatge de roca i arena.

A banda de les sortides en bicicleta, hi ha preparades una sèrie de xerrades tècniques i conferències que es desenvoluparan al Centre de Convencions. També s’organitzen activitats durant el dia per als acompanyants dels ciclistes que vulguin conèixer la zona. La bona situació de Cambrils Park Sport Village, junt amb la qualitat de les carreteres de la zona, el poc trànsit i el clima suau del mediterrani, fan que el Resort sigui l’emplaçament idoni per a la realització d’esdeveniments com aquest.

Després d’aquest campus se celebrarà la sisena edició de la Gran Fondo Cambrils Park Costa Daurada. El 6 d’abril serà el dia que es realitzarà aquesta marxa cicloturista la qual ofereix un cap de setmana complet, en família, pedalant per les millors carreteres de la Costa Daurada.

Sobre Cambrils Park Sport Village

El Cambrils Park Sport Village és el resort dels esportistes. Acabada la temporada d’estiu, la qual es caracteritza per la gran afluència de turisme familiar,  des del setembre al maig aproximadament, Cambrils Park Resort passa a ser Cambrils Park Sport Village. És un autèntic poble que compta amb 350.000m2 d’instal·lacions amb 500 allotjaments de 4 estrelles superior, 150 aparcaments per a bicicletes i 8 camps de futbol.

El resort, completament enfocat en els esports, ofereix serveix exclusius per a esportistes de qualsevol nivell. Són molts els equips, tant nacionals com internacionals, que ja han passat per les instal·lacions i han gaudit d’uns dies d’esport i relaxació. Destaca la presència d’equips de futbol i ciclisme. Els de futbol són majoritaris degut a la proximitat amb el CE Futbol Salou, una de les millors instal·lacions del país per a la pràctica d’aquest esport a nivell professional. En definitiva, un resort pensat per cobrir qualsevol necessitat per tal de fer que l’estada al Cambrils Park Sport Village sigui excel·lent.