Retards a l’R2 i en quatre línies de Regionals per una avaria en el sistema de senyalització i en un tren de mercaderies

Les incidències ja estan resoltes però els combois encara acumulen demores

ACN Barcelona .- Una avaria en el sistema de senyalització entre Mollet Sant Fost i Montmeló i una altra en un tren de mercaderies entre Torredembarra i Sant Vicenç de Calders, ambdues ja resoltes, han complicat la circulació ferroviària aquest divendres al matí en algunes línies de Rodalies i Regionals. Així, la línia de Rodalies R2 i l’R11 de Regionals han sumat retards d’uns vint minuts com a conseqüència de l’avaria en el sistema de senyalització entre Mollet Sant Fost i Montmeló, segons ha informat Renfe. La incidència, que ha afectat els dos sentits de la circulació, ha començat poc abans de dos quarts de vuit del matí i s’ha allargat fins a tres quarts de vuit del matí.
Per altra banda, s’han registrat demores superiors al quart d’hora a les línies R14, R15 i R16 i també a l’RT1 per l’avaria en tren de mercaderies entre Torredembarra i Sant Vicenç de Calders. La incidència ha començat a un quart i mig de set del matí i s’ha allargat fins passades les vuit del matí.