Restaurant Cócvla guanya la Forquilla d’Or i es proclama guanyador del Tarragona dTapes

Els organitzadors d’aquest certamen gastronòmic han decidit que porti el nom de “Forquilla d’Or Albert Abelló” en reconeixement a qui, des de la seva vessant de president de la Cambra de Tarragona, va impulsar fa deu anys el que està considerat el primer concurs i ruta de tapes de Catalunya

Restaurant Cócvla ha estat el guanyador absolut de la novena edició del Tarragona dTapes, segons la votació popular que ha escollit “Una picardia de ravioli” com la millor tapa presentada a concurs, la qual cosa ha fet mereixedor a l’establiment que dirigeix Carlos Segarra de la Forquilla d’Or.

Val a dir que enguany el lliurament de la Forquilla d’Or ha estat molt especial en el sentit que els organitzadors d’aquest certamen gastronòmic han decidit que porti el nom de “Forquilla d’Or Albert Abelló” en reconeixement a qui, des de la seva vessant de president de la Cambra de Tarragona, va impulsar fa deu anys el que està considerat el primer concurs i ruta de tapes de Catalunya.

L’homenatge va comptar amb l’assistència de l’Esther Lozano, vídua de l’Albert, que va entregar aquesta distinció.

Durant la vetllada es van lliurar quatre premis més. Així, la Forquilla de Plata al Millor establiment de la Part Alta va ser per Cal Mano i la seva “Orada del Mano”;  la Forquilla de Plata al Millor establiment del Centre va ser per La Pepita i el seu “Pato trufao”; la Forquilla de Plata al Millor establiment del Serrallo Marina Port Tarraco va ser per l’Octopussy i el seu “El més melós” i per últim, el Premi a la Tapa que Millor ha maridat amb cervesa Moritz va ser per El Complet i el seu “Comença la Festa!”.

La Festa de lliurament de les Forquilles va comptar també amb un convidat molt especial, Vicent Guimerà, xef amb Estrella Michelin de l’Antic Molí d’Ulldecona. Durant la seva intervenció va destacar la feina i l’esforç dels restauradors que han participat al Tarragona dTapes per tal de posar en valor un dels principals actius d’aquest territori: la gastronomia.

La novena edició del Tarragona dTapes, que ha tingut lloc dels dies 14 de juny a l’1 de juliol, és una iniciativa de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, AEHT, amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona i el patrocini de cervesa Moritz.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

2 dies ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

2 dies ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

3 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

3 setmanes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago