Categories: Noticies de Societat

El Repsol Racing Tour arriba a Reus

L’exposició gratuïta es podrà visitar fins al proper diumenge dia 22, a la plaça de la Llibertat 

 

Redacció.- Repsol porta a Reus el Racing Tour, una exposició interactiva en la qual la companyia resumeix la seva vinculació amb el món de la competició de motor. Des d’avui i fins al proper diumenge dia 22, es podrà visitar aquesta mostra gratuïta que es troba ubicada a la plaça de la Llibertat de Reus. L’horari de visita serà de 10 a 14 i de 17 a 21 h, els dies laborables, i de 12 a 20 h, durant el cap de setmana.

Al llarg dels 145 metres quadrats d’exposició, els visitants podran conèixer més a fons les diverses disciplines amb les que Repsol col·labora i ha col·laborat, i entre les quals hi ha el mundial de Motociclisme, Dakar, Trial, Automobilisme o vol acrobàtic, entre d’altres. A més, podran veure la moto amb la que Marc Màrquez va guanyar el Mundial de MotoGP l’any 2016, una granota de competició de Dani Pedrosa, productes com carburants o llaunes de lubricants, vídeos i fotografies històriques d’aquesta relació que Repsol manté amb la competició de motor des de fa més de 45 anys.

L’exposició és interactiva i compta també amb diversos espais tecnològics per millorar l’experiència dels visitants, per la qual cosa es pot recórrer sense l’acompanyament d’un guia. Tot i això, diverses persones assistiran els visitants en allò que puguin necessitar. La mostra inclou també un espai amb inflables a l’exterior perquè els menors de dos anys puguin jugar i divertir-se muntats en unes minimotos.

L’exposició és oberta a tothom, no només als aficionats dels esports de motor, i és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. La mostra està dividida en diverses zones en què es parla de qüestions tant importants per a Repsol com la seguretat, l’evolució dels seus productes des dels anys 60 i fins a l’actualitat, així com la qualitat dels mateixos. En aquest sentit, s’explica com la vinculació amb l’alta competició representa per a Repsol una inversió en investigació, ja que això permet poder desenvolupar els carburants i lubricants que després es posen a disposició dels clients a les seves estacions de servei. La mostra finalitza amb un test de preguntes sobre els continguts exposats al Repsol Racing Tour i gràcies al qual els visitants poden optar a sortejos de premis en carburant o diverses promocions.

El Repsol Racing Tour es va iniciar l’any 2015 amb l’objectiu de traslladar a la societat els valors que Repsol potencia a través del seu patrocini de l’esport de motor, com són la superació, noblesa, valentia o l’entusiasme. Des de llavors, aquesta exposició itinerant fa parada a més d’una cinquantena de ciutats de manera anual. Actualment, ja han visitat aquesta exposició gairebé 400.000 persones a tot l’estat.

 

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La CEPTA, en perill de liquidació

La patronal tarragonina té un deute acumulat de 583.000 euros. El principal deute es va…

14 minuts ago

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

1 setmana ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

1 setmana ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

1 mes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago