Categories: Noticies de Smartcity

Repsol ofereix 40 places de formació als dos nous cursos d’operador de planta

S’ofereix en dues modalitats, la dual i l’ocupacional, i permetrà desenvolupar activitats d’operació, control i vigilància de diferents àrees de treball  

El termini per formalitzar la sol·licitud per a qualsevol de les dues modalitats es tanca el proper 14 d’abril

El Complex Industrial de Repsol a Tarragona convoca una nova edició del curs d’operador de planta química, que s’ofereix en dues modalitats, la dual i l’ocupacional. Ambdues formacions, amb una durada de dos i un curs escolar, respectivament, ofereixen l’oportunitat de realitzar activitats d’operació, control i vigilància de diferents àrees de treball, tenint en compte la normativa vigent, els acords i les polítiques de seguretat, qualitat, medi ambient i d’eficiència energètica de Repsol. 

Un cop finalitzats aquests cursos, i en funció dels resultats obtinguts, l’alumne podrà formar part de la borsa de treball del Complex Industrial, amb possibilitat d’incorporació a plantilla segons les necessitats de la companyia. Entre les dues modalitats s’ofereixen un total de 40 places.

El curs d’operador/a de planta química en la modalitat dual té una durada total de 2.000 hores, l’equivalent a dos cursos acadèmics, i s’impartirà entre setembre de 2023 i juny de 2025. Aquest curs combina una formació teòrica, durant el primer any lectiu, que es realitzarà a l’IES Comte de Rius, mentre que el segon any es destinarà a la formació pràctica, que es durà a terme a les instal·lacions del Complex Industrial de Repsol a Tarragona. Aquest curs s’adreça a persones amb un batxillerat científic o tecnològic o amb un FP I, FP II o cicle formatiu de grau mitjà o superior, d’especialitats tècniques.

Per part seva, per cursar la modalitat ocupacional del curs d’operador/a de planta química de Repsol, cal acreditar la realització d’enginyeries, graus sense màster, FP II o cicles formatius de grau superior d’àmbit tècnic i experiència acreditada al sector. En aquest cas, la durada del curs serà de 1.300 hores, que s’impartiran entre setembre de 2023 i juny de 2024. El curs combinarà una part de formació teòrica, impartida a l’IES Comte de Rius, amb una part pràctica, que es durà a terme a les instal·lacions del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

Les persones interessades a realitzar aquestes formacions poden consultar tota la informació a https://repsol.wd3.myworkdayjobs.com/es/Repsol/job/RQuimica-Complejo-Industrial-Tarragona-Tarragona/Curso-Operador-a-de-Planta-Qumica-Tarragona_67086. El termini per formalitzar la inscripció a qualsevol d’aquests dos cursos estarà obert fins al proper 14 d’abril.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

2 dies ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

2 dies ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

3 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

3 setmanes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago