Repsol, empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Javier Sancho, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona. CEDIDA

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha signat amb Javier Sancho, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, la renovació del conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Repsol farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s’impulsen des de la Corporació tarragonina. 

El complex industrial de Repsol a Tarragona ha impulsat constantment el creixement econòmic i laboral a la zona. Per a produir tota l’energia i els recursos que fabrica, diàriament més de 3.000 persones hi treballen (entre personal propi i d’empreses col·laboradores) fabricant combustibles per a la mobilitat urbana, pel transport terrestre, aeri i marí i per a usos agrícoles, i produint, també, materials plàstics per a usos mèdics, per a l’alimentació, per a la llar i per a sectors com l’automòbil, la construcció… 

Repsol és un proveïdor multi energètic global que facilita la transició cap a un model energètic amb menys emissions. Opera actius de generació elèctrica de baixes emissions i està desenvolupant diversos projectes d’energia renovable fotovoltaica i eòlica. 

Repsol s’ha marcat l’ambiciós objectiu de ser una empresa d’emissions netes zero l’any 2050 i compta, des de 2016, amb una estratègia d’economia circular que ha aplicat en tota la cadena de valor de la companyia, des de l’obtenció de matèries primeres fins a la comercialització de productes i serveis. 

Amb els convenis Premium la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia i al servei de l’emprenedoria.