Reconeixement de l’ajuntament a les colles castelleres

L’alcalde de Tarragona ha rebut a representants dels Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo i Castellers de Sant Pere i Sant Pau

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha rebut aquesta tarda els representants de les quatre colles castelleres de la ciutat per tal de felicitar-los per les seves actuacions durant la darrera temporada i al mateix temps els hi ha agraït,  especialment,  la feina feta i l’esforç que han fet en un any en que també s’ha celebrat el Concurs de castells.

L’alcalde ha manifestat que Tarragona és capital castellera de referència i ha  subratllat la feina que fan les colles per exercir aquesta capitalitat. També les ha emplaçat a continuar treballant en aquest sentit i ha afirmat que comptaran amb el suport de l’Ajuntament per aquelles iniciatives que es vulguin desenvolupar dins l’àmbit casteller.

A la trobada hi han estat presents els Xiquets de Tarragona,  la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Xiquets del Serrallo i la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau.