Recaptats més de 4.500 € per Unicef destinats a la protecció dels drets infantils

Playa Montroig Camping Resort consolida el seu compromís i responsabilitat a favor dels drets i la protecció de la infància participant per setè any consecutiu en la campanya ‘Hotels Amics’ d’Unicef.

 • Compromès amb la seva aposta de col·laboració amb causes solidàries, Playa Montroig Camping Resort, reafirma el seu compromís per la protecció de la infància participant en la campanya ‘Hoteles Amigos’ d’Unicef.
 • Un projecte pel qual ha recaptat durant aquesta temporada un total de 4.504 € gràcies a les aportacions dels seus clients, quantitat que serà destinada íntegrament a l’ONG.

  El Dia Universal del Nen, que se celebrarà dimarts que ve 20 de novembre, marca un punt d’inflexió per al càmping tarragoní. Un moment en el qual Playa Montroig Camping Resort fa balanç sobre la seva implicació com a plataforma de difusió per fomentar la protecció dels drets de la infància i sobre la labor que exerceix pel benestar dels nens, que comença al seu propi establiment.

  De fet, anar de càmping és una solució ideal perquè els més petits gaudeixin de la naturalesa i del seu entorn, a més de relacionar-se amb altres nens arribats d’altres parts del món amb els quals gaudir i descobrir noves cultures.

  Pioners en el compromís per la protecció de la infància

  L’acord de col·laboració amb Unicef va començar el 2012 i ha prevalgut en els últims anys. Una aliança que ha significat des dels seus inicis la realització de diverses accions de sensibilització a favor dels drets i protecció de la infància, així com la captació de fons a través de la posada en marxa de diferents activitats. De fet, va ser el primer càmping que es va adherir a la iniciativa ‘Hoteles Amigos’ d’Unicef Espanya.

  Des de Playa Montroig Camping Resort s’ha promogut fermament aquesta iniciativa al llarg d’aquests set anys, tal com explica el seu director, Alejandro Giménez: “El nostre compromís amb la campanya d’Unicef és total. La situació d’explotació sexual infantil a la qual estan sotmesos els menors a República Dominicana és molt greu, per això iniciatives com aquesta poden servir-nos com un canal ideal per conscienciar a la població sobre la importància de col·laborar per la causa”.

  Una iniciativa que pot arribar a un gran nombre de persones a causa de la gran afluència de públic del càmping tarragoní, que convida a sensibilitzar-se amb la campanya i, al seu torn, actua com a exemple perquè s’uneixin altres establiments similars.

  La Campanya ‘Hotels Amics’ d’Unicef

  L’acció que recolza Playa Montroig Camping Resort és una campanya d’Unicef Comitè Espanyol amb el sector turístic, focalitzada en la protecció de la infància enfront de l’explotació sexual infantil a República Dominicana.

  Aquesta acció promou el turisme responsable i la col·laboració entre aquests establiments per convertir-se en plataformes de comunicació i mobilització de clients i empleats amb la finalitat de fomentar el respecte i promoció dels drets de la infància. En aquest projecte poden participar tots aquells establiments conscienciats amb la causa; cadenes hoteleres grans i petites, hotels individuals, centrals de reserva, càmpings i altres establiments, etc. I per descomptat, els seus clients.

  En aquest moviment de turisme responsable poden participar totes les empreses del sector, grans i petites cadenes hoteleres, hotels individuals, centrals de reserva, etc. I, per descomptat, els seus clients.

  Sobre UNICEF

  UNICEF promou els drets i el benestar de tots els nens i nenes en tot el que fem. Al costat dels nostres aliats, treballem en 190 països i territoris per transformar aquest compromís en accions pràctiques, centrant especialment els nostres esforços a arribar als nens més vulnerables i exclosos per al benefici de tots els nens, a tot arreu.