La Rambla Nova estrenarà il·luminació de Nadal

700 motius nadalencs s’instal·laran a Tarragona i’encesa de llums serà el divendres 24 de novembre

Redacció.- La il·luminació nadalenca d’enguany presentarà una novetat important: la renovació integral de totes les garlandes de la Rambla Nova. En concret seguirà l’estètica de la il·luminació de l’arbre gegant de la Font del Centenari, que el va estrenar el Nadal passat. Aquesta renovació contempla la instal·lació de més de 250 motius a la Rambla, que suposa més del 35% del total de garlandes, augmentant de forma molt significativa la densitat de motius a la Rambla.  “Enguany la il·luminació a la Rambla, la principal via de Tarragona, serà impactant. També es reforçarà la il·luminació amb ornaments de colors a les zones de vianants i comercials de la ciutat”, avança el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín. L’Ajuntament de Tarragona té prevista l’encesa de llums el divendres 24 de novembre.

Altres novetats importants d’enguany se centra en la façana de l’Ajuntament, on s’instal·larà una cortina de llums i al carrer Cós del Bou que es penjaran uns arbres de Nadal i uns flocs de neu. Cada d’any es renoven més del 30 per cent dels ornaments nadalencs.

Com cada any, a principis d’octubre l’empresa encarregada de la instal·lació de l’enllumenat ornamental de Nadal està muntant les estructures que subjectaran les garlandes nadalenques. En concret per aquest any 2017 està prevista la instal·lació de més de 700 motius nadalencs de diferents tipologies i instal·lats a diferents emplaçaments de Tarragona.