Categories: Noticies de Societat

Les proves d’accés als estudis de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació obren el termini d’inscripció


Del 13 al 22 de març, es poden inscriure a les proves d’accés les persones que no reuneixen tots els requisits per cursar els cicles de grau superior que s’imparteixen a Tarragona i a Reus

 

 

Redacció.- Totes les persones interessades a obtenir una plaça per cursar algun dels cicles formatius de grau superior que s’imparteixen a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació, sense reunir tots els requisits obligatoris per accedir-hi directament, podran inscriure’s a les proves d’accés entre els dies 13 i 22 de març. L’alumnat que superi aquestes proves podrà realitzar, posteriorment, la preinscripció al centre, d’acord amb el calendari general que estableix cada any el Departament d’Ensenyament.

Una oferta formativa de qualitat i professionalitzadora  

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (a la carretera de Valls, s/n) ofereix ensenyaments d’Animació,Gràfica PublicitàriaIl·lustracióFotografiaArts Aplicades al MurGràfica Interactiva i Joieria Artística. D’altra banda, al centre d’educació artística de la Diputació a Reus (Carrer del Vent, 6) es poden cursar cicles formatius de grau superior de: Infografia 3DArquitectura EfímeraProjectes i direcció d’obres de decoració; i Videojocs i entorns visuals. Més informació a www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny.

Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus mostraran tota a seva oferta educativa participant, un any més, a l’Espai de l’Estudiant, que se celebra els dies 8 i 9 de març a Valls. Es tracta de la 18ena edició d’aquest esdeveniment, per permet donar a conèixer tota l’oferta formativa de cara al curs 2018-2019.

Formació artística arreu del territori

A més de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus, la Diputació gestiona l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa i el Taller de Valls. En conjunt formen una xarxa de centres que ofereixen formació artística de qualitat al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre. La seva dilatada experiència –els inicis del centre de Tarragona se situen l’any 1934-, i el nivell dels docents que imparteixen les classes, altament qualificats, les situen com a referents educatius. De fet, els alumnes formats a les escoles d’art i disseny de la Diputació entren al món laboral amb una àmplia preparació i qualificació professional, avalada freqüentment per reconeixements i premis.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

7 dies ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

7 dies ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

4 setmanes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago