Projecte Ten Brinke al PP10: ‘Haurien d’explicar en què més van enganyar als tarragonins durant la seva campanya electoral’

El projecte Ten Brincke es sitúa al costat de l'Anella Mediterrània. CEDIDA

José Luis Martín (PP): “L’alcalde Ricomà ha passat de prometre cosir el centre de la ciutat i oposar-se rotundament al projecte Ten Brinke a donar llum verda al PP10 i al gran centre comercial, sense explicar quin és el seu projecte per frenar la desertització del comerç al centre de la ciutat”

responsable de l’àrea de Territori i portaveu de govern, el tinent d’alcalde Xavier Puig, anunciés que ERC i En Comú Podem no frenaran el projecte Ten Brinke tot al·legant que el projecte ja està iniciat i en fase de licitació, el portaveu del Partit Popular de Tarragona, José Luis Martín, ha manifestat: “Si durant la seva campanya electoral l’alcalde Ricomà va prometre tirar enrere un projecte per motius de urbanístics i de model comercial, resulta una flagrant demostració d’incoherència política i de falta de rigor que, al arribar a l’alcaldia, reconegui que no saben com parar-ho. Coneixien perfectament l’estat del pla des de fa mesos, i, si no ho coneixien, és que no estaven fent la seva feina. Projec i quin és el seu grau de nivell de coneixement de l’administració tarragonina”.

El portaveu popular també ha volgut recordar que  “és una prioritat pel Partit Popular de Tarragona la revitalització del teixit comercial de la ciutat” i ha exigit a l’equip de govern que “deixi la política de símbols i pancartes i es posi a treballar per transformar i regenerar les grans artèries comercials de la ciutat”.

Així mateix,  el conseller Martín reivindica a l’equip de govern tres actuacions que considera prioritàries per frenar la desertització del centre de la ciutat:

1. Posar en marxa un pla de subvencions per a la reforma de les façanes de la ciutat i la rehabilitació de nous locals comercials

2. Prendre el relleu de les polítiques del Partit Popular en matèria d’abaixada de tarifes d’aparcaments municipals

3. Impulsar polítiques que facilitin els tràmits administratius per l’obertura de nous comerços i que ajudin a progressar a aquells comerços en actiu”.