Primeres visites institucionals del president del Port, Josep Maria Cruset

Aquesta setmana, el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha iniciat la ronda de visites oficials a les diferents institucions del territori.

Les primeres trobades són als ajuntaments on el Port de Tarragona desenvolupa la seva activitat.

Aquest dilluns al matí va visitar l’Ajuntament de Tarragona, on es va trobar amb l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros amb qui va refermar l’entesa per seguir treballant conjuntament en els principals projectes de la ciutat i del territori.

A la tarda, el president del Port de Tarragona es va desplaçar a l’Ajuntament de Vila-seca on va ser rebut per l’alcalde Josep Poblet i membres de la Junta de Govern Local de l’Ajuntament. Ambdues institucions van ratificar la seva voluntat de seguir treballant en els projectes d’interès comú i es van emplaçar en pròximes trobades.

Els pròxims dies, el president del Port també es reunirà amb els ajuntaments de Reus, Salou o la Canonja.

El dimecres al mati continuant la ronda de visites institucionals, el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, va reunir-se al delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris.

Durant la trobada es van tractar diferents temes d’interès per a ambdues institucions i van refarmar la voluntat de treballar conjuntament en benefici del territori