La primavera cultural de la Xarxa de Centres Civics arriba a la seva fi

Després de més de 700 inscripcions i 23 monogràfics oferts durant la Primavera Cultural de la Xarxa de Centres Cívics es dona per finalitzada una campanya caracteritzada per la gran acollida entre la ciutadania tarragonina.

D’una banda, destaca l’èxit del SANSACÚSTIC, en la seva 2a edició de concerts de microformat al Centre Cívic de Sant Salvador, que ens deixa més de 180 assistents meravellats amb les veus de les artistes Makino, Génesis i Alba Vázquez, del barri de Sant Salvador i l’artista convidada Noaki. D’altra banda, amb gairebé 200 participants, en la seva 1a edició, ha estat un èxit la proposta Del teu barri a l’Antiga Roma, una altra de les grans estrelles d’aquesta temporada. Programada dins el Festival Tarraco Viva, s’han realitzat 4 sortides des dels diferents barris de Tarragona per visitar la maqueta de Tàrraco situada a l’Antiga Audiència, i s’ha pogut escoltar la història de la nostra ciutat de la mà de Magí Seritjol, director del Festival.

I a part les activitats esmentades, també han estat de gran èxit el recital Carme Sansa Diu i canta Maria Aurèlia Campany, que es va celebrar el dijous 27 d’abril a l’Antic Ajuntament, organitzat conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili i la Casa de les Lletres, així com una visita i un tast a la Fàbrica de cerveses La Gardenia, Rosita.

Els Centres Cívics recuperaran la seva activitat al setembre, amb la nova programació de la Tardor 2017, a partir del dimecres 13 de setembre a les 9 h, quan s’iniciaran les inscripcions.