PP. Alejandro Fernández: “Tarragona no es pot permetre que el Iot i el Tòful de Mar acabin com la Ciutat Residencial”

El Partit Popular ha presentat una proposta de resolució per tal que es revoqui el tancament fins a la nova licitació i adjudicació

El diputat del Partit Popular al Parlament de Catalunya, Alejandro Fernández, ha presentat aquest dilluns una Proposta de Resolució per tal que el Govern de la Generalitat paralitzi el procés de tancament dels restaurants Iot i Tòful de Mar, ubicats a la Platja Llarga en uns edificis propietat de la Generalitat.

Alejandro ha explicat que “Tarragona no es pot permetre que el Iot i el Tòful, dos espais emblemàtics de la nostra ciutat, acabin tancats i abandonats com ha passat amb la Ciutat Residencial”. En aquest sentit, el diputat popular ha demanat a la Generalitat que “revoqui el procés de tancament i prorrogui la concessió dels dos establiments fins que es faci la nova licitació i adjudicació dels edificis per tal d’evitar la degradació d’un entorn únic”.

El diputat tarragoní ha afirmat que “tenim alguns exemples a Tarragona d’espais de la Generalitat tancats, com la Ciutat Residencial, Casablanca o el Museu de la Necrópolis, i no volem que es repeteixi el cas”.