Port Tarraco Sunset Festival tanca l’edició de 2018 amb més de 7.000 assistents

Sunset Festival - Zapping Trio.

La segona edició del Port Tarraco Sunset Festival s’ha tancat aquest cap de setmana amb un notable èxit de públic.

  • L’organització calcula que més de 7.000 persones han gaudit dels 21 esdeveniments emmarcats en aquest programa gratuït d’oci, esport i cultura desenvolupat a l’amfiteatre de Port Tarraco i creat amb l’objectiu de donar a conèixer a tota la ciutadania aquest atractiu espai urbà.

El punt final del Sunset Festival va aconseguir despertar gran expectació gràcies a les impecables versions del grup local ‘Zapping Trío’, que van reunir a més de 600 persones en el concert de cloenda. Tant l’obertura del festival, a càrrec de Joan Rovira, com el tancament han estat dos dels actes més destacats d’aquesta edició 2018 amb més de 1.200 assistents entre tots dos.

La inestabilitat meteorològica de les últimes setmanes no ha ajudat a arrodonir la xifra final d’audiència. Les tempestes han obligat a suspendre dos màster class esportives i una sessió de cinema a l’aire lliure. No obstant això, els organitzadors del Port Tarraco Sunset Festival es mostren molt satisfets pel grau de participació, que ha complert amb l’objectiu previst de “donar més vitalitat a un escenari tan singular i especial com la marina a través d’una activitat totalment gratuïta, atractiva i variada per a tots els públics”, en paraules del director general de Port Tarraco, Marc Colls.

El Port Tarraco Sunset Festival, -amb vocació de continuïtat el proper estiu-, ha mantingut en 2018 l’aposta pels artistes de proximitat ‘quilòmetre 0’ per generar una alternativa als espais més clàssics del centre històric i la zona alta de la Rambla, amb  activitats organitzades en dies ‘temàtics’ dedicats a master class esportives, arts escèniques i música en viu, sempre programades a última hora del dia en un moment ‘màgic’ per contemplar la posta de sol a prop del mar.