El Port es promociona com a hub a la Mediterrània a la 5a Platts European Petrochemicals Conference

Més de 140 persones han assistit a aquest esdeveniment, entre ells, representants de la infraestructura portuària tarragonina i les seves terminals, Tepsa i Vopak Terquimsa

Redacció .- El Port de Tarragona ha participat aquesta setmana en la 5a Platts European Petrochemicals Conference, la conferència sobre petroquímica més important d’Europa, per promocionar-se com a port hub a la Mediterrània. Es tracta d’un esdeveniment únic que, en dos dies, ha reunit els alts executius més influents del sector per aprofundir en el mercat petroquímic regional i avaluar el creixement actual dels productes refinats i l’evolució dels fluxos comercials, alhora que ha ofert una visió general inigualable dels mercats de matèries primeres, olefines, productes aromàtics i polímers.

El Port ha participat en aquesta conferència com a patrocinador de l’espai networking drinks i la directora comercial, Genoveva Climent, ha fet un speech al final de la primera jornada per inaugurar-lo. També hi ha pres part l’empresa concessionària d’una de les terminals portuàries de Tarragona, Vopak Terquimsa, que, de la mà del seu director comercial, Josep Forcadell, ha participat en un panell d’experts de logística debatent sobre els actuals reptes i oportunitats en el sector d’emmagatzematge, mostrant especial atenció en les oportunitats de la Mediterrània i promovent les instal·lacions de Tarragona. També va estar present a la conferència Pere Ranera, manager de Tepsa.